side_banner

Kinesisk nasjonaldag

1

selve tiden møter nasjonaldagen, de forskjellige landene må alle holde forskjellige former for feiring for å feire nasjonaldagen, de forskjellige landenes regjering må vanligvis lede en tid med nasjonaldagsmottakelse, av statsoverhodet, regjeringssjefen eller utenlands minister opptrer på vegne av å administrere, invitasjonen er stasjonert på lokaliteten de ulike landene diplomatisk agent og andre viktige utenlandske gjester deltar.

 

Nasjonaldagen er et land det er glade ting på denne dagen, i den gamle keiseren besteg tronen, vanligvis brukt til bursdagsfeiring, refererer nå generelt til en nasjonal helligdag for å minnes selve landet, vanligvis er en lovfestet helligdag, også kjent som nasjonaldag, er vanligvis etableringen av et land.

 

Uavhengig eller jubileum spesiell dag er av stor betydning, ble det et uavhengig land tegn, som gjenspeiler landets grunnlov og politikk, bærende reflekterer dette landet og nasjonene samhold funksjon.

 

I nasjonaldagen holdt en storstilt feiringer, er en konkret manifestasjon av regjeringens mobilisering og appell, mange land er gjennom denne festivalen viser styrke, styrke nasjonal tillit, samhold, spille en samtale.

 

Mange land har sin egen nasjonaldag, inkludert landet vårt, ca 30 land til grunndatoen da nasjonaldagen, som San Marion nasjonaldag, er verdens eldste nasjonaldag, årsdagen for den amerikanske uavhengigheten, Sovjetunionens uavhengighetsdag, nå hovedsakelig for å introdusere Kinas nasjonaldagsseksjon.

 

Kinas nasjonaldag er 1. oktoberstav hvert år, som alle vet, i 1. oktober 1949st, Styreleder Mao i Tiananmens følelse av en folkerepublikk Kina annonserte den formelle etableringen av diskursen, la grunnlaget for hele Kina gjenfødelse, som er dagen for det kinesiske folket, dette er en historisk dag, ble satt til den kinesiske nasjonale Dag.

 

Det indikerer at Kina formelt la ut på en sosialistisk vei, offisielt sto opp herre, offisielt ut av slaveri blir utnyttet for å undertrykke skjebnen til de tre fjellene.

 

I det neste hvert år av nasjonaldagen, vil vi være på scenen eller hjemme for å se dagen for festivalparaden, føle landet mektig, takknemlig for landets rike!

 


Innleggstid: 26. november 2022